jueves, 19 de mayo de 2011

La merda de la muntanya (i del poble)

La merda de la muntanya (i del poble)

L’Ajuntament de Cullera vol donar a entendre que es preocupa per mantindre neta la ciutat, el seu entorn i el seus paratges naturals.
Una prova la tenim en les molèsties que es va prendre per fotografiar i retirar tots els cartells electorals d’ESQUERRA el dia 16 de maig, ja que embrutaven la imatge de la ciutat i els forasters podien pensar que som un poble d’incívics, on regna el caos. I no hem d’oblidar que el turisme de qualitat va a ciutats i paratges de qualitat.
Dos dies després de Sant Vicent vaig fotografiar l’estat en què estava la muntanya com a conseqüència del fantàstic, fabulós i espectacular castell de focs amb què ens va amenitzar el regidor de festes.
Després de presenciar aquest espectacle vaig pensar que a Cullera no hi ha crisi de cap mena, econòmica, cultural, social...
Que l’Ajuntament no té deutes i que les infrestructures promeses fa quatre anys funcionen correctament, piscina coberta i no sé quantes coses més.
Com una imatge val per mil paraules, us mostre les fotos que vaig fer el dia 4 i el 17 de maig, l’endemà de la neteja d’ESQUERRA en el mobiliari públic.
Com podeu vore la muntanya està en un estat lamentable, ple de restes pirotècniques, botelles, vidres, llaunes, plàstics....( és una demostració de la preocupació que  té del medi ambient).
També he de dir que tots el dies i a qualsevol hora podem trobar merdes de gossos empastifades en les voreres, prioritàriament pel matí després del desdejuni.
Però duren poc ja que entre tots els residents de Cullera ens les emportem un poc a casa (som  molt solidaris).
Però, aixó sí!, la Plaça d’Andrés Piles, com una patena. Sempre hi ha algun treballador de la neteja municipal enllustrant la placa commemorativa; la que ens recorda quant valen els projectes emblemàtics de Cullera.
Quan diuen per megafonia “Projectes Emblemàtics” sempre exclame: “Quins?!”
És una BURLA l’estat tan lamentable d’abandonament en què deixen la muntanya any rere any, les nostres autoritats.
És un FÀSTIC xafar merda de gos.
....
( i la llista és llarguíssima).
I ells volen alliçonar-nos!.
Quin exemple d’imparcialitat!
Quin futur tan nefast ens espera si no ens alcem.
Mª José Corihuela Beltrán  Simpatitzant d’ESQUERRA.




1 comentario:

  1. No he pogut evitar que se’m dibuixara un somriure en llegir les teues paraules. Arrel del teu escrit, vos adjunte l’enllaç d’una entrada que va nàixer fa poc, a compte també de l’ostentació i la falta de seny dels nostres representants.

    http://www.riberenqu.es/

    ResponderEliminar