lunes, 9 de mayo de 2011

Inici de campanya d'Esquerra-Cullera

Esquerra-Cullera engega la campanya electoral

Cullera, 09-05-2011
            La candidatura d’Esquerra Republicana del País Valencià de Cullera ja ha engegat la seua campanya electoral per als comicis a l’Ajuntament de Cullera.
            Durant el divendres i el dissabte pel matí els membres de la candidatura assistiren a les vaquetes que se celebraren en motiu de les festes del poble i repartiren centenars de globus i barrets de palla amb l’eslogan d’Esquerra-Cullera tenint molt bona acceptació per part del públic que hi havia assistit.
            A més, el dissabte per la vesprada es va realitzar la inauguració de la seu de campanya de la candidatura local, que va ser visitada per més d’un centenar de persones al llarg de tota la vesprada.
            Durant l’acte, els candidats Paco Tello i Manel Joan i Arinyó foren entrevistats pels reporters de Tele Cullera i s’escoltaren les diferents propostes de totes les persones que vulgueren donar la seua opinió de com solucionar els problemes que afecten a la ciutat de Cullera.
            Per últim, des de la candidatura d’Esquerra-Cullera es fa un balanç positiu dels primers dies de campanya electoral; tantmateix, es  vol denunciar públicament els robatoris de pancartes que s’havien penjat en diferents punts de la localitat.
            Per pat del col·lectiu local s’espera que aquestes accions antidemocràtiques siguen fets aillats i que els membres dels Cossos i Forces de Seguretat actuen per tal d’evitar-los.
Esquerra- Cullera

No hay comentarios:

Publicar un comentario