lunes, 2 de mayo de 2011

Esquerra-Cullera presenta la seua candidatura

Esquerra-Cullera presenta la seua candidatura
Paco Tello i Manel Joan i Arinyó faran tandem per a desvancar al PP de Cullera

            Cullera, 03-05-2011
            Després de mesos de reunions, contactes i noves afiliacions la candidatura d’Esquerra-Cullera afronta la campanya electoral amb il·lusions renovades i amb la força i l’energia de les més de 40 persones que s’han adherit a la candidatura i que treballaran colze a colze durant tota la campanya electoral per aconseguir representació a l’Ajuntament de Cullera i fer possible la regeneració democràtica que necessite la població.
            De fet, són tantes les persones que s’han adherit al projecte que no ha sigut possible que totes estiguen presents a la candidatura, ja que el nombre màxim és de 21 persones.
            En aquesta ocasió, la candidatura està encapçalada per Paco Tello, que farà tàndem amb l’escriptor Manel Joan i Arinyó que va ser cap de llista en les anteriors eleccions.
            Per darrere d’ells 19 persones més que han volgut donar la cara per Esquerra Republicana del País Valencià i d’entre les quals destaca l’històric sindicalista de la CGT Silví Català, que ocuparà de manera simbòlica el número 21 de la llista.
            A més, també cal destacar la presència de membres de l’Assemblea de Joves de la Ribera Baixa que han volgut donar suport a la candidatura local d’Esquerra i la presència de veïns i veïnes de tots els barris de la localitat com ara Sant Antoni, el Raval, la Vila, la Bega, el Port i inclús el Mareny.
            D’aquesta manera els futurs regidors i regidores d’Esquerra a l’ajuntament de Cullera volen convertir-se en la veu de tots els veïns i veïnes i molt especialment de tots els treballadors que a hores d’ara engreixen les cues de l’atur, ja que la solució a aquest problema serà la principal lluita d’ERPV.
Esquerra – Cullera
www.erpvcullera.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario