lunes, 2 de mayo de 2011

Esquerra-Cullera commemora l’1 de Maig

Esquerra-Cullera commemora l’1 de Maig
Lla lluita contra l’atur centrarà els esforços dels regidors d’ERPV

Cullera, 02-05-2010.
El passat diumenge 1 de Maig la candidatura local d’Esquerra Republicana del País Valencià de Cullera commemorà el dia dels treballadors amb un dinar popular organitzat juntament amb les candidatures d’Esquerra de Sueca, Algemesí i Tavernes de la Valldigna.
Prèviament es dugué a terme una reunió que girà al voltant del que serà la principal tasca que duran a terme els regidors d’Esquerra: la lluita contra la desocupació i la creació de llocs de treball estables.
En aquesta reunió les diferents candidatures aportaren diferents idees i propostes i s’acordà preparar un decàleg de propostes que serà entregat als diferents agents socials de la Ribera i de la Valldigna per tal que tots els sectors involucrats siguen partíceps de la recuperació econòmica i de la creació de nous llocs de treball per als veïns i veïnes d’aquestes 2 comarques.
Per últim, i coincidint amb aquest 1 de Maig, la candidatura local d’Esquerra-Cullera inaugurà el que serà la seua web de campanya: www.erpvcullera.blogspot.com.
Esquerra – Cullera
www.erpvcullera.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario