domingo, 1 de mayo de 2011

Els diputats d'Esquerra portaran les inversions de Madrid a Cullera

Els Diputats d’Esquerra portaran les inversions de Madrid a Cullera
El candidat d’Esquerra-Cullera s’entrevista amb Joan Puigcercós, President d’Esquerra

                La candidatura d’Esquerra Republicana del País Valencià de Cullera, encapçalada per Paco Tello, viatgà el passat dissabte 9 d’abril fins a la ciutat de Barcelona per a assistir a la Trobada Nacional d’Esquerra.
                Durant la jornada els memebres d’Esquerra-Cullera s’entrevistaren de manera reservada amb Joan Puigcercós durant més de 45 minuts. En la reunió s’exposaren les carències que té la ciutat de Cullera en matèria d’infraestructures, comunicacions, serveis públics com ara sanitat i educació i la gran borsa d’atur existent a la localitat.
                Per la seua banda Joan Puigcercós es comprometé a que si Esquerra aconseguix representació a l’Ajuntament de Cullera vetlarà per tal que els diputats d’Esquerra al Congrés de Madrid pressionen al Govern central per tal que en els propers pressupostos generals de l’Estat es tinga en compte les necessitats de la nostra localitat i arriben les inversions necessàries.
                A més es barrallaren diferents opcions per a fer front a l’atur local i comarcal des de les institucions locals que reberen el suport total per part del President del partit.

Esquerra Republicana del País Valencià – Cullera
erpvcullera@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario